پکیج آموزش پرورش شترمرغ

3
Product_Card

پکیج آموزش پرورش شترمرغ

 

bozorg3d

کاملترین بسته آموزشی در کشور

شامل فیلم و مطالب آموزشی و …

اورجینال ش م :78667/73501

8.000 تومان

Product_Card

توضیحات :

در این بسته آموزشی کلیه مراحل پرورش شتر مرغ را شرح داده ایم .

ورود شترمرغ به ايران در حدود ده سال پيش آغاز گرديد و در اين مدت نتايج بدست آمده از تحقيقات برروی ‏نحوه زيست اين پرنده در کشور همگی مويد اين امر است که پرورش شترمرغ به عنوان يک صنعت سودآور و با آينده‌ای درخشان می‌تواند مورد توجه قرار گيرد. سعی ما بر آن است تا تمامی قسمت‌های مختلف پرورش علمی ‏و عملی شترمرغ را متذکر شويم.‏

دوران جوجه کشی 42 روز می باشد. درجه حرارت دستگاه جوجه کشی 36.3 درجه سانتی گراد و رطوبت در حدود 20 تا 25 درصد است. وزن تخم به طور متوسط در حدود 1.5 کيلوگرم بوده و در پايان دوران جوجه کشی بايستی در حدود 13 تا 15 درصد از وزن تخم کاهش پيدا کند. در غير اينصورت ممکن است مشکلاتی در جوجه در آوری ايجاد گردد. معمولاً تخم ها به مدت يک هفته جمع آوری و در درجه حرارت و رطوبت مناسب نگهداری شده و سپس تخم های بی نطفه از دستگاه خارج می گردند.

موقعيت مکانی ساختمان جوجه‌کشی:‏

محل قرار گرفتن ساختمان جوجه‌کشی تحت تاثير عوامل مختلفی قرار دارد، از جمله آنها می‌توان به عدم استقرار ‏هر نوع مزرعه پرورش طيور تا شعاع 500 متری از ساختمان جوجه‌کشی و در ارتباط با گله‌های مولد فاصله ای حدود ‏‏100 متر را اشاره کرد.

2ta

اقداماتی که باید در فصل استراحت برای شتر مرغ ها انجام شود

دستگاه کندلینگ

دستگاه جوجه کشی

مبحث جوجه کشی شتر مرغ

عملیات ” فلاسینگ ” در شتر مرغ ها

نحوه تهیه شناسنامه برای شتر مرع ها

روش جداسازی تخم نطفه دار و بی نطفه

علت و روش صحیح چرخش تخم شتر مرغ

نحوه ثبت رکوردها و اطلاعات برای شتر مرغ ها

حصار و حصارکشی محوطه نگه داری شتر مرغ ها

نکات، توصیه های مهم و ضروری

karshop-2tajProduct_Card
تغذیه جوجه های شتر مرغ

مبحث استرس در شتر مرغ

تهویه سالن پرورش جوجه ها

واکسیناسیون جوجه های شتر مرغ

نکات مهم هنگام خرید دستگاه جوجه کشی

مسائل مربوط به بهداشت جوجه های شتر مرغ

فضای مورد نیاز برای پرورش جوجه های شتر مرغ

روش تنظیم حرارت سالن پرورش جوجه های شتر مرغ

نحوه صحیح پرورش جوجه شتر مرغ از یک ماهگی تا سه سالگی

چندین و چند مطلب و فیلم های آموزشی پیرامون محصولات اصلی و فرعی شترمرغ شامل :

گوشت – پوست و چرم – روغن شترمرغ – پر شترمرغ – پوست تخم شترمرغ

شترمرغ

این مجموعه حاوی:

1- مشخصه های عمومی شتر مرغ 2 تاریخچه پرورش شتر مرغ

3 – رفتارهای تولید مثل در شتر مرغ 4 – اسکلت بندی بدن شتر مرغ

5 – سن بلوغ در شترمرغ های نر و ماده 6 نژادهای تجاری شتر مرغ

7 – طبقه بندی جانور شناسی شتر مرغ 8 – بلوغ جنسی در نوع نر و ماده

9 – انواع روشهای جفت گری شتر مرغ ها 10 – مشخصات ظاهری شتر مرغ

قابل نمایش در پلیرهای خانگی و کامپیوتر

شماره مجوز: 78667/73501

قیمت : فقط 8000 تومان

روش خرید: برای خرید پکیج آموزش پرورش شترمرغ اورجینال، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

Product_Card